Nah CokI-Coki CikGu Bagi..!!

AnAk mUriD yG ComEl2..!!~

Saturday, June 2, 2012

::Aku nak jugak TERBANG!!


hahaha..kalau korg terBACA tajuk entry kali ni..mst 1st time korg ckp..WHAT THE FUCK FISH mamat ni nak terbang..hahaha..giler ke ape...nonsense je manusia nak TERBANG..!!nak jadi pari2 gedik ke..?xpon jd superman melayu..ke ko nak jd AWAN DANIA versi lelaki..hahha..ngarot je semua 2...mcm karoot komedia!!kakakaka

Okeyh..cop...cop...tu la korg..xtau nak men serbu je kn..!!meh sni aq nak story mory sikit...
TERBANG mean mksd aq..g oversea lol....mmg dr kecik lg citer2 aq nak TERBANG g luar negara..that y la aq belaja rerajin dr skola rendah...konon2..pasang angan2 yg aq berangan nak study kt oversea...tp skunk..aq bukan je blajar kt oversea tp on the sea..hahaha..ngek la aq ni..!!

ciss....angan2 aq x pernah nak jd kenyataan...sedih bukan!!sadis pon ada....wekwekkwek..kesat air mata jap.....erm..actually..aq terpikir nak wat entry ni sbb among my frenz...aq je yg x terbang g oversea...kengkawan aq sorang demi sorg fly naik belon bujur 2 g oversea..ada yg g ireland..australia..german..egypt...jordan...mesir (sama je lahkan dgn egypt)..korea..jepun..france(ouh...tempat yg aq slalu berangan nak belajar)...haha..skunk ni tinggal angan2 je la..mungkin ni la kot blsn aq...dulu..aq suke perli kawan2 aq..ko layak ke belajar kt sna..mmg dasar mulot puaka kan aq ni..amik kau...puaka 2 kena balik kt aq..hahaha..nyesal2....

tiap kali aq belek2 album kwn2 aq kt oversea 2 kn..mst aq nangis..nak jugak TERBANG..!!kalau bole...nak je naik belon bujur 2 senyap2..biar die seludup aq g oversea..haha...memang aq menyesal x sudah sekarang ni..nak ckp dulu aq belajar main2..xde la sgt..serious beb aq blaja..xde istilah maen pon..hahaha..ada pon sikit2 je la kot..hihi..mayb..ni la aturan takdir yg ALLAH aturkan untuk aq...terima jelah....jangan salahkan takdir..dosaaaaaa.....

"ala..belajar kt mana2 pon same je lah...ko jd cikgu...lg bangga kot"..ni la ayat nak sedapkan hati aq bile niat aq mula tersasar jauh dr landasan motosikal..hahaha...siyes sedih..erm...jauh api dr panggang kot impian aq yg dulu dgn sekarang....bagai langit dan bumi...cehh..xpe2...nnt aq dpt jugak peluang nk g  blaja kt sne..tunggu je lah.....

wat kengkawan aq yg kt oversea 2..eyh..korg..belajar rerajin beb..bukan senang korg nk g sne...jgn korg blaja main2 sudah..xnak blaja..meh tukar dgn aq kt sni..haha..ayat jeles..hihi..jaga diri kt sne lol..ngr org x sme dgn ngr kite...hujan emas dinegeri org..ujan batu di negeri sendiri..lebih baik ujan batu di negeri sendiri..betol x..?..nanti korg balik malaysia..jangan lupe bawak ole-ole luar negara ok...at least terubat la jugak hati aq ..haha...eyh...klau ada mase..bawak la aq TERBANG jugak..tp korg support..cehh..nak free je kn aq ni..haha..k la..dh ngantok ni...tata...mmg aq menyesal x TERBANG dulu..ahhaha

2 comments:

  1. hamboih..
    berasap siap tu tak tahan ^^,

    ReplyDelete
  2. aturan Allah tiada cacat,
    pasti ada hikmah :)

    ReplyDelete