Nah CokI-Coki CikGu Bagi..!!

AnAk mUriD yG ComEl2..!!~

Thursday, January 2, 2014

::akhir dan mulanya cerita::

Tahun 2013 sudah melabuhkan tirainya..ahlan wahsalan wamarhababikum ila tahun 2014... banyak kenangan dan cerita suka duka dalam menjadi seorang hamba ALLAH yang penuh kedaifan mencari sinar hakiki. Penghujung 2013 juga membuka lembaran baru untuk saya lebih  memperbaiki diri mencari kekuatan dan ketenangan supaya bertambah maju dan cemerlang.. Siapa yang tak mahu cemerlang kan?
Pengalaman dan ilmu yang ditimba sepanjang 2013 banyak memberikan inspirasi dan motivasi untuk saya perkembangkan dan dikongsi bersama orang-orang tersayang.

Berakhirnya 2013 bererti bukan penghujung titik nokhtah tapi dengan bermula 2014  membawa seribu satu permulaan kepada berjuta-juta impian dan harapan. Bercakap pasal harapan dan impian...ni dah masuk 2014..azam korg semua dah termakbul ke...atau hangat2 tahi ayam je buat azam...xpon azam lps qada bawak tahun ni??hihi..

banyak jugak azam saya yang masih berbaki...sangat dan tersangat banyak..tapi..azam tahun ni buat saya semakin bijak mengatur dan menyusun azam2 baharu..sebab dulu masih budak-budak lagi..perangai dan pemikiran pon masih cetek...tapi itu tak bermakna saya ni mudah dipijak-pijak..

banyak dan semakin banyak untuk saya kecapi tahun 2014...tapi akan saya perlakukan satu demi satu..orang cakap...step by step la..mne boleh terus dapat semua kn? korang pulak ada buat wishlist untuk 2014 tak?

JOM TRY USHA AZAM SAYA BUAT TAHUN 2014 >>(manalah tahu sama dengan azam kamu semua)<<
1. jadi muslim sejati (jaga solat..puasa sunat...baca alquran hari2)
2. cuba jadi diri sendiri dan sentiasa bermanis muka.
3. Travel over the world
4. beli Iphone
5.belajar lebih menghargai kawan
6. target 4 flat exam
7. simpan duit dan tak boros
8. kurangkan bershopping
9. dapatkan kamera DSLR
10. kurangkan bercakap benda2 lagha


No comments:

Post a Comment