Nah CokI-Coki CikGu Bagi..!!

AnAk mUriD yG ComEl2..!!~

Friday, October 28, 2011

♥ SAYA SAYANG AWAK ♥


Saya suka tengok jari runcing awak. Cantik betul. Teruja saya tengok. Sampai takut saya nak pegang. Bukan takut patah. Tapi takut nanti jari kita tak boleh tolong antara satu sama lain. Di satu hari yang dahsyat depan yang Maha Esa.

Saya suka tengok rambut awak. Lurus macam awak buat teknik rebonding. Tapi awak lebih lawa kalau pakai tudung. Sebab tu saya belikan tudung. Bukan sebab saya x suka awak free hair atau jeles tengok orang lain tengok awak. Tapi saya takut nanti rambut awak kena bakar api neraka.

Saya suka tengok body awak. Mantap giler. Memang ada ciri-ciri wanita idaman saya. Tapi saya kurang suka tengok awak pakai baju yang sendat-sendat.Memang lawa..Tapi... Sebab tu saya belikan awak jubah dan telekung. Supaya masa awak berjumpa dengan Kekasih awak Yang Utama nanti, awak lagi cantik dan berseri menghadap-Nya. Saya pun tumpang dapat pahala.

Saya risau tengok awak tak tidur, tak makan sebab rindu kat saya. Saya pun macam tu jugak. Awak tanya apa ubatnya? Saya pun bagi awak Al-Quran sebagai penenang jiwa. Semoga lebih cintakan-Nya dari saya.

Saya sedih tengok awak. Selalu pesan macam-macam kat saya. "Makan, minum, drive elok-elok tau. Nanti awak sakit saya susah hati bla bla bla bla". Tapi bila keluar dating sama-sama, terlalu asyik hingga tertinggal Zohor. Awak langsung tak kata apa-apa pun. MasyaALLAH..Berdosanya saya.

Saya memang sayangkan awak sangat2. Nak setia pada awak seorang. Tapi, saya dah tak sanggup nak tanggung dosa kalau kita terus ber'couple'. Saya nak kahwin dengan awak cepat-cepat. Nak hidup bahagia bersama di dunia dan akhirat terutamanya.

Awak..Awak...!!kalaulah benar Allah ciptakan awak dari tulang rusuk saya...saya sanggup tunggu awak sampai bila-bila..saya sanggup jadi kekasih hati awak asalkan awak lebih kasihkan ALLAH dari saya..

Saya nak bagitahu awak yang saya memang sayangkan awak sangat2..sebab tu saya nak awak berubah...bukan saya tak suka awak yang sekarang..tapi saya nak lihat awak lebih cantik di mata yang Maha Pencipta..Saya nak awak jadi bidadari untuk saya di dunia sebelah sana.

Saya tahu...saya bukannya sempurna sangat untuk ubah awak.saya pun banyak kekurangan..tapi sekurang-kurangnya kita sama-sama ubah diri kita jadi yang terbaik kan..?..saya tak nak tanggung dosa yang dah bertimbun terkumpul ni...saya harap..bila awak jadi milik saya yang halal..kita sama-sama jadi yang terbaik..kita berjuang di jalan ALLAH yg tercinta...mungkin apa yang saya katakan ni awak rase jelek..tapi saya harap..apa yang kita lakukan ni diredhai dan dikasihi oleh-Nya. Semoga ikatan ikhlas yang terjalin ini menjadi pintu gerbang ke syurga yang hakiki..Amin..

IKHLAS DARIPADA SAYA UNTUK AWAK...!!
p/s : saya harap awak baca coretan saya ini...

4 comments: